به گزارش پایگاه خبری افق بافق؛آشپزی هنری دلنشین متنوع و لذتبخش است،آشپزی همواره پیام دارد، پیامی كه آن را با جسم و روح میتوان حس كرد. اغلب اوقات نتیجه كار یك آشپز، شاخص اصلی قضاوت در میهمانیها و پذیرائیها است؛ در این شماره از هفته نامه” روح ا… درویشی” آشپز با سابقه پاسخگوی سؤالات خبرنگار افق بافق است.
افق بافق: لطفاً خودتان را برای خوانندگان افق بافق معرفی کنید:
روح ا… درویشی در سال ۱۳۶۱ در بافق متولد شدم و اصالتا اهل تربت جام هستم.
افق بافق: چند سال سابقه کار دارید؟
۱۸ سال سابقه آشپزی دارم؛ از ظرفشویی در آشپزخانه شروع به کار کردم؛ و بعد از مدتی دستیار آشپز شده و کم کم آشپزی نیز انجام می دادم.
افق بافق:چه مدت زمان می برد تا آشپز ماهری شد ؟
بستگی به علاقه و استعداد افراد دارد؛ سه ماه زمان برد تا کباب پزی را یاد گرفته و چند سالی در کنار آشپز کار نمودم.
افق بافق: با آشپزهای باسابقه زیاد نیز کار کرده اید؟
چند سال در شهرستان بافق فعالیت نمودم. بعد از آن به شهر یزد رفته و همزمان در دو رستوران مهم یزد فعالیت می کردم و غذای شرکت نفت شهر یزد را پخت می نمودیم؛ سه سال در رستوران در کنار آشپز های با سابقه ۳۰ ساله کار کردم و تجربه خیلی خوبی بود؛ کار در کنار آشپزهای ۳۰ ساله تجربه و بهترین خاطره است.
افق بافق: چرا در معادن شهرستان مشغول به کار نشدید؟
چند بار برای کار در معادن موقعیت ایجاد شد؛ اما آشپزی را ترجیح دادم.
افق بافق:آیا به شغل آشپزی نیز سختی کار اعمال می شود؟
اگر برای بیش از ۵۰۰ نفر غذا پخت شود سختی کار اعمال می گردد.
افق بافق: بیشترین غذایی که در شهرستان طرفدار دارد؛ چیست؟
شهروندان کباب کوبیده، چلو ماهیچه و چلو گردن می پسندند.
افق بافق: چه نوع غذایی را پخت می کنید؟
تمام غذاهای ایرانی را پخت می کنم.
افق بافق: از مشکلات شغل آشپزی بگویید:
اگر مواد غذایی خوب نباشد کیفیت غذای آشپز نیز نصف میشود و همچنین هرچه آمار پخت بیشتر باشد؛ باید نیرو نیز افزایش یابد.
افق بافق: از چه ادویه هایی بیشتر استفاده می کنید؟
هر آشپز ادویه مخصوص برای خود دارد؛ هیچ آشپزی ترکیب ادویه های مخصوص خود را در اختیار دیگری قرار نمی دهد.
حدیث عباسی