چیز کیک یلدا

مواد لازم:
بیسکویت پتی بور یک بسته ونصف
خامه صبحانه ۱ پاکت صورتی ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکار پونه ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
بریلو توت فرنگی
شکلات چیپسی
کره ۱۰۰گرم
پودر شکر ۵ قاشق

طرز تهیه:
اول بیسکویت وکره رو داخل غذاساز بریزید وخوب میکس کنید تا پودر بشه وبعد داخل قالب فلزی مخصوص تارتهای کوچک بریزید وخوب با دست فشرده کنید ودر یخچال بزارید تا خودش رو بگیره.
پودر ژلاتین رو با مقداری آب سرد مخلوط وروی حرارت بن ماری بزارید تا حل بشه.
پنیر ماسکار پونه وخامه وشکر رو با همزن بزنید تا خوب یکدست بشه اگر دوست داشتید کمی وانیل هم بزنید پودر ژلاتین حل شده را به مایه اضافه کنید وکمی بزنید حدود دو قاشق از مایه را کنار بزارید و بقیه را با رنگ سبز خوراکی رنگ کنید وحالا با قاشق داخل تارتها رو پر کنید وبزارید داخل یخچال تا خودش رو بگیره.
بعد از بسته شدن بریلوی توت فرنگی (واسه من اکلیلی هم بود) رو روی پنیر بریزید در آخر کمی از پنیر را که رنگ نکرده بودید و گذاشتید کمی سفت بشه رو داخل قیف بریزید و دور بریلو خط بکشید.
نعیمه برزگری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا