به گزارش پایگاه خبری افق بافق به نقل از ایسنا، مدیر کل بیمه سلامت استان یزد با توصیه اکید به افراد فاقد بیمه برای بهرهمندی از خدمات بیمه سلامت به صورت رایگان جهت دهکهای کمتر از پنج و برای سایر دهکها با حداقل هزینههای ممکن، گفت: تنها طی شش ماهه امسال بیماران خاص و صعب العلاج استان ۲۵ میلیارد تومان توسط بیمه سلامت حمایت شدهاند.
دکتر «محمد دریجانی» شنبه ۲۹ مهرماه به مناسبت آغاز هفته بیمه سلامت در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به شعار امسال این هفته مبنی بر بیمه سلامت همگانی گامی به سوی تحقق عدالت اجتماعی، گفت: خوشبختانه به همت رسانههای استان، صندوق حمایت بیماران خاص و صعب العلاج بیمه سلامت استان که در آبانماه پارسال شروع بکار کرد، به نحو مطلوبی در استان مورد استفاده قرار گرفته است.
وی با بیان این که ۵۵ بیماری از ۱۰۷ بیماری نادر شایع در این صندوق برای ارائه خدمات در سامانه بارگذاری شده است، گفت: افراد تحت پوشش سایر بیمهها مانند بیمه تامین اجتماعی نیز از این خدمات بهرهمند میشوند ولی خدمات مذکور از سوی بیمه سلامت به آنها ارائه میشود.
دریجانی با بیان این که در شش ماهه ابتدای امسال به صورت سیستمی و پروندهای در مجموع ۲۵ میلیارد تومان از خدمات این صندوق بهره مند شدهاند، گفت: تاکنون ۳۳ هزار بیمار دیابتی و دارای فشار خون تنها از بین افراد تحت پوشش بیمه سلامت استان از خدمات این صندوق بهرهمند شدهاند.
وی از دیگر خدمات بیمه سلامت را پوشش بیمهای مادران باردار و شیرده و کودکان زیر ۵ سال به صورت انفرادی و رایگان، پوشش بیماران توانبخشی و رایگان شدن بیمه دهکهای اول تا پنجم ذکر کرد.
مدیر کل بیمه سلامت استان با بیان این که تاکنون ۳۱۹ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتهاند،گفت: پیش بینی میشود هنوز هم دو تا سه درصد جمعیت استان عمدتاً غیربومی و اتباع خارجی فاقد بیمه هستند که امیدواریم با اجباری شدن بیمه سلامت شاهد برخورداری این افراد نیز از خدمات بیمهای باشیم.
وی گفت: متاسفانه برخی افراد فاقد بیمه پس از مراجعه به مراکز درمانی به لحاظ پرداخت هزینههای درمانی دچار مشکل میشوند در حالی که حداقل با هزینه یک مورد ویزت درمانی، میتوانند از خدمات این بیمه برخوردار شوند.
دریجانی خاطرنشان کرد: البته در استان یزد ۱۳۴ هزار نفر از بیمهشدگان تحت پوشش بیمه ایرانیان هستند که از امسال دهکهای ششم باید با پرداخت ۱۶۷ هزار تومان، برای طول سال از خدمات بیمه سلامت بهرهمند شوند.
وی با اشاره به اجرای طرح دارویار جهت پرداخت ما به تفاوت قیمت دارو به بیماران از طریق بیمه سلامت، گفت: خوشبختانه نظام الکترونیکی کمک بزرگی به تسهیل ارائه خدمات به بیماران بدون نیاز به حضور آنها به بیمه سلامت فراهم کرده است.
دریجانی به اجرای طرح پزشک خانواده در استان اشاره کرد و گفت: هم اکنون مقدمات این طرح هم اکنون در شهرستان مهریز فراهم شده و پس از آن شاهد اجرای آن در شهرستان ابرکوه خواهیم بود.
به گفته این مسئول، بیمه سلامت در استان یزد ماهیانه ۷۶ میلیارد تومان خدمات به بیمه شدگان تحت پوشش خود ارائه میکند که البته ۴۳ درصد این خدمات با توجه به ظرفیتهای درمانی استان یزد و مراجعه بیماران سایر استانها، به بیماران غیر یزدی ارائه میشود.
دریجانی در پایان نیز یادآور شد: خوشبختانه پرداختیهای بیمه سلامت استان به پزشکان، داروخانهها و مراکز تشخیصی و درمانی به موقع انجام میشود.
گفتنی است؛ هفته بیمه سلامت از ۲۹ مهر آغاز و تا جمعه پنجم آبانماه ادامه خواهد داشت.