به گزارش پایگاه خبری افق بافق؛ در شماره 1143 هفته نامه افق کویر، خبرنگاران گزارش میدانی پیرامون وضعیت و کیفیت غذا رستوران ها که در سطح شهر عرضه می گردد تهیه نمودند در این شماره به سراغ تعدادی از کارگران نوبتی شاغل در معادن مختلف سطح شهر رفته و با آنان گفتگو نموده که در ادامه می خوانید:
یکی از کارگران معدن که تمایلی به معرفی خود نداشت گفت: حدودا 3 ماه پیش غذا کیفیت بسیار پایینی داشت و با نامه نگاری های که توسط کارگران انجام شد، پیمانکار با رستوران دیگری قرارداد بست و کیفیت غذا نیز بهتر شده است.
وی افزود: در کنار غذای پرسنل دسر یا میان وعده ارائه می شود که این امری بسیار مفید و ضروری است.
در نوبت های مختلف کیفیت غذا متفاوت است
یکی دیگرد از کارگران سنگ آهن ادامه داد: در نوبتهای مختلف کیفیت غذا متفاوت است که می توان با بهره گیری از آشپزان مجرب و مواد اولیه خوب، کیفیت غذا را دو چندان کرد.
بعضی از کارگران به دلیل بی کیفیت بودن غذاها از خوردن غذا خودداری می کنند
وی ادامه داد: از برنج و گوشت مناسبی برای طبخ غذا استفاده نمی شود، حتی بعضی از کارگران به دلیل بی کیفیت بودن غذاها از خوردن غذا خودداری می کنند.
رستوران دار به کیفیت شام کارگران نیز اهمیت دهد
“محمد” از کارگران معدن گفت: 70 الی 80 در صد کیفیت غذا نسبت به گذشته بسیار بهتر شده است، بعضی از همکاران که خوراک آنچنانی نداشته اند، غذا خود را کامل می خورند و مانند گذشته آنچنان دورریز غذا نداریم، اما باید رستوران دار به کیفیت شام ما کارگران نیز اهمیت دهد.
یکی از این کارگران با خنده گفت: روز گذشته در وعده غذایی ناهار «فسنجان» داده شد، پس از آنکه بر اثر خوردن غذا دچار عوارضی شدم، که دیگر از خوردن این نوع غذا ها نیز خودداری می نمایم.
غذا طعم و کیفیت لازم را ندارد
یکی دیگر از کارگران جوان بیان کرد: علی رغم چندین بار اعتراض وضعیت غذا همچنان پایین است علت را نمی دانیم شاید دلایلی چون حجم زیاد پرسنل معدن؛ غذا طعم و کیفیت لازم را ندارد.
یکی از کارگران عنوان کرد: رستورانی که با شرکت طرف قرارداد بود؛ گاهی مواقع برنج ها مانده یا مرغ به درستی طبخ نشده بود و اصلا آن غذا قابل مصرف نبود و اکثر کارگرها ناراضی بودند، حتی بعضی از آنان از روی ناچاری آن غذای بی کیفیت را مصرف می کردند.
کارگران و کارمندان از کیفیت غذا ها راضی می باشند
یکی از کارمندان معدن (ن) گفت: مواد اولیه جهت طبخ غذا ها کیفیت لازم را دارد، اما آشپز پخت صحیح غذا را انجام نمی داد با پیمانکار گفتگوهایی انجام شد و قرار بر این شد؛ که غذا از یک رستوران دیگر تامین نمایید؛ که خوشبختانه تا به این لحظه کارگران و کارمندان از کیفیت غذا ها راضی می باشند، اما در زمینه شام مشکلاتی است که با پیگیری های لازم این مشکل نیز رفع خواهد گردید.
یکی دیگر از کارمندان معدن (س.چ) گفت: در زمانی از رستوران های سطح شهر برای رانندگان غذا تهیه می شد؛ که آنان بسیار اعتراض می کردند نه برای کیفیت غذا بلکه برای حجم کم غذا، با پیگیری های که انجام شد از طرف رانندگان، یک نفر را به عنوان نماینده انتخاب شد و با یکی از رستوران های سطح شهر قرارداد بسته اند؛ که رانندگان نیز راضی می باشند.
از کیفیت غذاها می کاهند که بتوانند در مناقصه ها نیز برنده شوند
وی تاکید کرد: رستوران های سطح شهر که برای شرکت ها غذا تهیه می نمایند به یقین از کیفیت غذاها می کاهند که بتوانند در مناقصه ها نیز برنده شوند.
یکی از کارگران اضافه کرد: غذا یک نوع فرهنگ است، برخی از رستوران هایی که در شهرستان غذا طبخ می کنند، اصلا مناسب نیستند، ناگفته نماند پول بسیار هنگفتی ازمشتری دریافت می کنند، اما غذا با کیفیت مناسب به مشتریان خود ارائه نمی دهند.
اصلا غذا مشخص نیست که نامش چیست؟
یکی از کارگران( الف) گفت: اصلا غذا مشخص نیست که نامش چیست نه می توان عدس پلو یا استامبولی یا شویدپلو نامید.
حدیث عباسی-حدیثه امیریان