اطلاعات حقوقی

-1 ابطال سند رسمی با استناد به بیع نامه عادی.
طبق ماده 22 قانون ثبت اسناد و املاک، دولت کسی را مالک می‌شناسد که نام وی در دفتراملاک به ثبت رسیده باشد.
بیع نامه سند عادی است و نمی‌تواند به‌تنهایی موجب ابطال سند رسمی شود، مگر اینکه در دادگاه اثبات شود سند رسمی با تقلب یا تدلیس صادر شده است.
-2 بیمه عمر به عنوان اموال شخص محکوم علیه قابل توقیف است؟
عموما در قراردادهای بیمه عمر و سرمایه گذاری، بیمه گذار خود را ذی نفع قرار نداده ، در این صورت امکان توقیف اندوخته بیمه عمر مهیا نیست
بیمه عمر و سرمایه گذاری به عنوان اموال محکوم علیه و در موضوع مطالبه مهریه از سوی زوجه زمانی قابل توقیف است که شخص محکوم علیه یا زوج ، نامش در قسمت ذی نفعِ قرارداد بیمه درج شده باشد
-3 نکات مهم و کاربردی که در تنظیم قراداد باید به آن توجه ویژه داشت .
قراردادهایی که در چند صفحه تنظیم میشوند تمام صفحات امضا نمیشوند و امکان جابجا کردن صفحات قرارداد وجود دارد. پس تمام صفحات را به ترتیب امضا کنید.
عدم درج مشخصات دفترخانه در زمان تنظیم سندرسمی و انتقال آن ملک که سبب میشود هریک از طرفین معامله برای عدم تنظیم سند دلایل واهی و موثر بیاورند.
شرط فسخ معامله بدون تعیین مدت فسخ که سبب ابطال شرط فسخ و ابطال قراردادی میشود. پس حتما در صورت گنجاندن شرط فسخ مدت آن ذکر گردد.
نوشتن خسارت قراردادی به عنوان وجه التزام که بسیار گزاف است و خارج از توان طرفین میباشد که در این صورت قرارداد به دلیل طمع طرفین قابلیت اجرایی خود را از دست میدهد. توصیه میشود وجه التزامی معقول در قرارداد قید گردد.
اخذ اثر انگشت طرفین و شاهدان که در این مورد توصیه میگردد حتما در کنار امضا اثر انگشت خود را نیز قید بفرمایید.
-4 صلح عمری بجای وصیت
اگر شخصی بخواهد ملکی پس از مرگ خودش به همسر یا هر فرد دیگری برسد نمی تواند وصیت کند که از بین وارثان فقط به یک نفر برسد (چون وصیت به بخشش تا یک سوم اموال امکان دارد و ممکن است آن ملک کل اموال یا بیش از یک سوم باشد) در عوض می تواند با همسر یا فرد مورد نظر قرارداد صلح عمری امضاء کند. در این حالت تا زمانی که زنده است ملک در اختیار خودش است اما بعد از مرگ، آن ملک به موجب قرارداد به همسر یا فرد مورد نظر منتقل می شود و سایر وارثان نمی توانند در مورد آن ادعایی کنند.
نکته -5 اگر از حسابتان پول برداشت شد، در یک ساعت اول با شماره ۰۹۶۳۸۰ تماس حاصل فرمایید تا مبلغ برداشت شده، مسدود و به حسابتان برگردانده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا