آموزش کیک خیس شکلاتی

مواد لازم :
تخم مرغ:۳عدد
شکر:۱پیمانه
آرد:۲پیمانه
روغن مایع :یک پیمانه
پودر کاکائو:۳ق غ
آب یا شیر :۱پیمانه
وانیل :یک چهارم ق چ
بکینگ پودر :یک قاشق غذاخوری
مواد سس
شکر:نصف پیمانه
آب یا شیر :یک پیمانه
پودر کاکائو ۱ق غ .

طرز تهیه:
ابتدا سس شکلاتی رو درست میکنیم به این ترتیب که شکر و شیر و پودر کاکائو و روغن رو باهم ترکیب میکنیم و هم می‌زنیم تا شکر حل بشه و روی حرارت میگذاریم تا به نقطه جوش برسد و خاموش میکنیم.
حالا بریم سراغ کیک..تخم مرغ ها و شکر را به همراه وانیل می‌زنیم تا سفید و کشدار بشه بعد شیر یا آب به همراه روغن مایع اضافه میکنیم .خوب ک مخلوط شدن همزن را کنار گذاشته و مابقی کار را با همزن دستی ادامه میدهیم آرد را ک با بکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک کرده ایم کم کم اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم تا یکدست بشه بعد داخل قالب را چرب و آردپاشی میکنیم (میتونیم از کاغذ روغنی استفاده کنیم )بعد مایه را داخل قالب ریخته و داخل فر با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۴۵ دقیقه تنظیم میکنیم بعد از ۴۵ دقیقه با سیخ چوبی تست میکنیم اگه چیزی به سیخ نچسبید کیک ما پخته و خاموش میکنیم و میگذاریم از حرارت بیفته بعد سس داغ را روی کیک برش زده میریزیم تا سس شکلاتی جذب کیک بشه ..
نوش جان

نعیمه برزگری بافقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا