آشپزی را به کار در معدن ترجیح دادم

به گزارش پایگاه خبری افق بافق؛آشپزی هنری دلنشین متنوع و لذت‌بخش است،آشپزی همواره پیام دارد، پیامی كه آن را با جسم و روح می‌توان حس كرد. اغلب اوقات نتیجه كار یك آشپز، شاخص اصلی قضاوت در میهمانی‌ها و پذیرائی‌ها است؛ در این شماره از هفته نامه” روح ا… درویشی” آشپز با سابقه پاسخگوی سؤالات خبرنگار افق بافق است.

افق بافق: لطفاً خودتان را برای خوانندگان افق بافق معرفی کنید:
روح ا… درویشی در سال ۱۳۶۱ در بافق متولد شدم و اصالتا اهل تربت جام هستم.

افق بافق: چند سال سابقه کار دارید؟
۱۸ سال سابقه آشپزی دارم؛ از ظرفشویی در آشپزخانه شروع به کار کردم؛ و بعد از مدتی دستیار آشپز شده و کم کم آشپزی نیز انجام می دادم.

افق بافق:چه مدت زمان می برد تا آشپز ماهری شد ؟
بستگی به علاقه و استعداد افراد دارد؛ سه ماه زمان برد تا کباب پزی را یاد گرفته و چند سالی در کنار آشپز کار نمودم.

افق بافق: با آشپزهای باسابقه زیاد نیز کار کرده اید؟
چند سال در شهرستان بافق فعالیت نمودم. بعد از آن به شهر یزد رفته و همزمان در دو رستوران مهم یزد فعالیت می کردم و غذای شرکت نفت شهر یزد را پخت می نمودیم؛ سه سال در رستوران در کنار آشپز های با سابقه ۳۰ ساله کار کردم و تجربه خیلی خوبی بود؛ کار در کنار آشپزهای ۳۰ ساله تجربه و بهترین خاطره است.

افق بافق: چرا در معادن شهرستان مشغول به کار نشدید؟
چند بار برای کار در معادن موقعیت ایجاد شد؛ اما آشپزی را ترجیح دادم.

افق بافق:آیا به شغل آشپزی نیز سختی کار اعمال می شود؟
اگر برای بیش از ۵۰۰ نفر غذا پخت شود سختی کار اعمال می گردد.

افق بافق: بیشترین غذایی که در شهرستان طرفدار دارد؛ چیست؟
شهروندان کباب کوبیده، چلو ماهیچه و چلو گردن می پسندند.

افق بافق: چه نوع غذایی را پخت می کنید؟
تمام غذاهای ایرانی را پخت می کنم.

افق بافق: از مشکلات شغل آشپزی بگویید:
اگر مواد غذایی خوب نباشد کیفیت غذای آشپز نیز نصف می‌شود و همچنین هرچه آمار پخت بیشتر باشد؛ باید نیرو نیز افزایش یابد.

افق بافق: از چه ادویه هایی بیشتر استفاده می کنید؟
هر آشپز ادویه مخصوص برای خود دارد؛ هیچ آشپزی ترکیب ادویه های مخصوص خود را در اختیار دیگری قرار نمی دهد.

حدیث عباسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا