دبیر شورای هماهنگی ترافیک استان یزد گفت: طبق آمار پزشکی قانونی در استان یزد ٨٠ درصد از علت فوت در تصادفات، ضربه مستقیم به سر و خونریزی داخلی است که برای کاهش این آمار استفاده از کمربند و کلاه ایمنی ضروری است.
به گزارش پایگاه خبری افق بافق به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمد منتظر دبیر شورای هماهنگی ترافیک استان یزد در اولین دوره آموزشی تکنیکها و مهارتهای رانندگی تدافعی شهرستانهای استان یزد در اردکان گفت: از سال ١٣٨۵ تا ١۴٠١ بیش از ٣٠٨ هزار نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست داده اند.
او افزود: در سال گذشته ٣٧١ مورد فوتی و هفت هزار و ٧٧٧ نفر مجروح ناشی از تصادفات در استان یزد داشته ایم که ٨٠ درصد از آن به عامل انسانی و ضعف در رفتارهای ترافیکی برمیگردد.
دبیر شورای هماهنگی ترافیک استان یزد تصریح کرد: در استان یزد از سال ١٣٨٢ تا ١۴٠١ تعداد ۶ هزار و ٨٢٠ نفر بر اثر تصادف جان خود را از دست دادند.
منتظر اظهار داشت: آمار تلفات حوادث رانندگی در شش ماهه اول سال در اردکان نسبت به سال گذشته ۶٧ درصد افزایش داشته است و در استان یزد رتبه دوم را دارد.
او یادآور شد: اردکان به عنوان پیشگام در برگزاری این برنامه، اولین شهرستان استان است که دوره آموزشی تکنیکها و مهارتهای رانندگی تدافعی را برگزار میکند و در این برنامه نکاتی در خصوص رانندگی تدافعی به کارکنان ادارات آموزش داده میشود.
دبیر شورای هماهنگی ترافیک استان یزد با بیان اینکه این دورههای آموزشی به منظور تغییر رفتارهای ترافیکی در استان برگزار میشود و در این کلاسها افرادی به عنوان سفیران فرهنگ ترافیک و مربیان ترافیکی شناسایی میشوند تا به هدف خود دست پیدا کنیم عنوان داشت: در کشور ما بعد از بیماریهای قلبی و عروقی، حوادث ترافیکی سومین علت مرگ و میر است.
سرهنگ مهدی مستوری سرپرست راهنمایی و رانندگی اردکان نیز در ادامه گفت: در رانندگی باید با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی مواظب باشیم که نه برای خودمان و نه برای دیگران حادثهای پیش نیاید.
مستوری با بیان اینکه همه باید مقررات و آئین نامه راهنمایی و رانندگی را بشناسیم ادامه داد: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی قاتل جان است.
او اظهار داشت: توجه کامل به جلو، بستن کمربند ایمنی و استفاده از کلاه ایمنی توسط راکبین موتورسیکلت از مهارتهای الزامی در رانندگی است.
سرپرست راهنمایی و رانندگی تصریح کرد: در سال ١۴٠١ بر اثر تصادف در اردکان ١٢ نفر فوت کرده اند، در ۶ ماهه اول امسال نیز ١٢ نفر بر اثر حوادث رانندگی جان خود را از دست داده اند.
مستوری با بیان اینکه در چهار ماهه اول امسال در بین شهرهای زیر ١٠٠ هزار نفر، شهرستان اردکان در تصادفات فوتی رتبه اول را به خود اختصاص داد که در این مدت ٨ نفر بر اثر تصادف جان خود را از دست دادند اظهار داشت: تا پایان مهر ماه امسال ٣۴٠ مورد تصادف جرحی در اردکان اتفاق افتاده است که ٣۴۵ نفر در این حوادث مجروح و مصدوم شده اند.
او با اشاره به اینکه ۶۴ درصد از تصادفات در معابر اصلی شهر رخ میدهد گفت: با توجه به افزایش جمعیت و افزایش تردید خودروها در سطح شهرستان و کمبود نیروی انسانی پلیس راهور لازم است که با استفاده از تجهیزات و سیستمهای هوشمند و پیشرفته ترافیک را کنترل کنیم.
مستوری گفت: سرعت غیر مجاز، عامل اصلی در تصادفات است و افزایش سرعت در معابر شهری موجب به هم ریختگی ترافیکی میشود